Кои сме ние?

Ние сме единомисленици, обединени от желанието си да видим качествена промяна в бизнес и социалната среда, която ни заобикаля. От много години ни тормози факта, че голяма част от практичното знание около нас се губи безвъзвратно и винаги се започва от нула. Вярваме, че този нереализиран потенциал чака нашите две ръце, сърце и ум, за да добавим стойността, която ще ни води напред, за да оставим по-добро бъдеще за децата си.  Също така сме убедени, че когато създадеш общност от изключително проницателни хора и ги ангажираш в трайно взаймодействие, се откриват неподозирани възможности за прогрес.

Тези споделени ценности и вярвания, ни карат да работим с желание, хъс, въображение, лекота и целенасоченост. Вярването ни, че прогреса води до щастие, а вървим напред само когато има надграждане на практическото ни знание, ни доведоха до идеята за Майсторски класове на практици, готови да споделят опита си и да го предават нататък..

Идеята, че ви помагаме да направите живота си по­-добър като постигнете прогрес в това, което правите, ни кара да мислим, че има смисъл.


ДВИГАТЕЛИТЕ

rene.jpg

Рене Томова

Съ-основател на Creative Shower и Домакин на Creative Mornings Sofia

Рене обича да си служи с нестандартни начини за справяне с трудни предизвикателства. Прави го като разпалва страст за работа у хората и освобождава техния потенциал за изключителни постижения. Рене е любопитна да учи от всички и от всички, затова намира интересни водещи за серията от сутрешни креативни лекции, която води началото си от Ню Уорк. Рене има силен предишен опит в корпоративната сфера, най-вече в Маркетинг и Продажби, където е била начело на 1300 души и е отговаряла за половината приходи на компанията. Всичко това преди да освободи себе си и заиграе своя собствена игра.

DSC07018.jpg

Даниел Томов

Основател на Eleven Ventures

Партньор в Eleven Ventures, фонд, финансирал повече 150 стартиращи компании. Един от основните виновници за създаването на среда за предприемачество в България. Член на Борда на EBAN (European Business Angels Network). Ярък поддръжник на много каузи, които правят обществото ни по-добро.


Разширеният екип, който допринася с идеи, вдъхновение, обратна връзка и разбира се, запретва ръкави когато е необходимо.


Обичаме новите хора. Обичаме различните гледни точки. Обичаме смислените разговори.

Така че, пишете ни - с радост ще споделим идеи с вас.

Вашето име *
Вашето име